top of page
  • Εικόνα συγγραφέαKonstantinos Tromaras

Ονοματοδοσία στην Αγία Σοφία προς τιμήν του παγκοσμίου φήμης παλαιστή Γεώργιου Τρομάρα

Την Κυριακή 20 Αυγούστου 2023, στο χωρίο Αγία Σοφία – Θέρμου Αιτωλοακαρνανίας, πραγματοποιήθηκε ονοματοδοσία δρόμου προς τιμήν του συγχωριανού Γιώργου Τρομάρα.



Ο Γιώργος Τρομάρας (30.6.1950-24.01.2022) υπήρξε παγκοσμίου φήμης επαγγελματίας παλαιστής και μασίστας. Ποτέ δεν παρέλειπε να αναφέρει από που κατάγεται και πως ξεκίνησε.


Με πρωτοβουλία της κοινότητας Αγίας Σοφίας, με πρόεδρο τον κύριο Μπαλαμάτση Δημοσθένη και συμβούλους τους κυρίους Ντελόπουλο Κωνσταντίνο, Σιάχο Βασίλειο, Κωστίνη Μάριο και Κότσαλο Θωμά, προωθήθηκε στο Δήμο Θέρμου αίτημα ονοματοδοσίας δρόμου. Ο δρόμος ξεκινάει από την επαρχιακό οδό Αγρινίου – Θέρμου και καταλήγει στο πατρικό σπίτι του τιμώμενου.


Ο Δήμαρχος Θέρμου, Σπυρίδων Κωνσταντάρας αποδέχτηκε το αίτημα με χαρά και φρόντισε να γίνουν όλες οι απαιτούμενες ενέργειες προς την υλοποίησή του.


Στα πλαίσια των εορτών του Αγίου Κοσμά του Αιτωλού πραγματοποιήθηκε η τελετή με παρευρισκόμενους τον Δήμαρχο, μέλη του γραφείου του και όλη την κοινότητα, στην πλατεία του χωριού. Το κλίμα ήταν ιδιαίτερα συγκινητικό και στο τέλος της τελετής οι παρευρισκόμενοι αναφώναξαν «αθάνατος»!



Η οικογένεια του Γιώργου Τρομάρα ευχαριστεί άπαντες για την τιμή αυτή και εύχεται υγεία και ευημερία σε όλους!



1.011 Προβολές0 Σχόλια

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων
bottom of page